Back to All Events

VINTERPARK MINI EDITION


  • Punkt Fornebu Forneburingen 200 1364 Oslo (map)

Hele vinterferieuka gjør vi Punkt om til en mini vinterpark. Det har kommet masse snø i det siste, og med det kan vi lage akebakke, hoppbakke, snøballblink, skiløyper og mye annen moro med. Ta med deg familie og venner for noen morsomme dager ute i snøen! Vi ordner alt som har med snø å gjøre, mens du tar med deg akebrett, ski eller andre ting du vil bruke. Og ikke minst niste og varmt tøy! 

DET BLIR KJEMPEGØY!

FØRSTE DAGEN, søndag 18.februar, sparker vi i gang vinterferien med grilling, matservering, konkurranser og leker fra klokka 13 til 16!

Parken vil være åpen for alle, og den vil være «selvbetjent», så du kommer og går som du vil hele dagen. Vi har bord og stoler til når du trenger en pause og det er også toaletter på området. Det vil ikke være personell på stedet (bortsett fra den første søndagen). 

Tid: Hver dag hele vinterferien, fra søndag til søndag (ingen åpningstider, da alt er ute og selvgående)

For spørsmål, send en mail til hei@punktfornebu.no

Earlier Event: February 11
HILDE BLIR YOGALÆRER
Later Event: March 1
OSLO VS. BERGEN POP-UP UTSTILLING