Back to All Events

HILDE BLIR YOGALÆRER

Dette skriver Hilde på sitt Facebook-event:

Jeg går på yogalærerutdanning hos Nordiska Yogainstitut. Jeg tar en grunnutdanning innen Virya yoga som er godkjent som 200 timer av Yoga Alliance. Jula 2017 er jeg ferdig med nybegynner nivået. Det neste halvåret har jeg sanskritprøve, anatomieksamen, filming av undervisning og dykker inn i Virya yoga 2 (litt mer avansert). I august er jeg (forhåpentlig) sertifisert.

Jeg trenger folk å undervise. Det blir en 90 minutters (totalt) slow flow (dynamisk) yogatime med avspenning på slutten. Husk at jeg er under utdanning slik at du må regne med litt stamming og små pauser. Jeg er veldig opptatt av at du ikke skal skade deg.

Jeg trenger opp til 12 stykker. Jeg har noen ekstra matter, bånd osv. om du ikke har;) Om du aldri har gjort yoga før - drit i det = veldig lærerikt for meg.

Her er mer om Virya yoga: 
http://nordiskyoga.se/viryayoga/filmer/vad-ar-viryayoga/

 

Står du som "going" regner jeg med deg;)
Meld deg på her: https://www.facebook.com/events/132637024095093

Jeg gruer og gleder meg. Velkommen til Punkt på Fornebu. Gratis parkering på Nansenparken barnehage. Eller buss 31:)

Earlier Event: January 26
LANSERING AV FLETTA KUNSTMAGASIN #003
Later Event: February 18
VINTERPARK MINI EDITION