Back to All Events

LANSERING AV FLETTA KUNSTMAGASIN #003


Fletta ønsker velkommen til lansering av Fletta kunstmagasin #003! 

Bli med på en levende kunstkveld med Fletta, der vi feirer magasinet! Denne gangen står kunsten i fokus, med diverse bidrag fra våre innsendere. Vi lover både performances og utstilling! Sistnevnte står ut hele lørdagen, så det er bare å komme innom. Kunstnere lanseres fortløpende. Det blir også mulighet for å få tak i magasinet vårt på lanseringen, som fortsatt er gratis!

Temaet i magasinets tredjeutgave er ”Skal vi leke?”, og utforsker barndom, prosess, spontanitet og moro. Magasinet er satt sammen av bidrag fra en Open Call som vi har til hvert magasin, samt bidrag fra redaksjonen. 

Fletta er en gruppe engasjerte, unge folk som skaper en møteplass for kunstnere på tvers av fagfelt. Målet er å gi unge kunstnere et publikum og unge mennesker solide kunstopplevelser. Les mer om Fletta på vår nettside fletta.net.

Har du spørsmål, forslag, bidrag eller ønske om å støtte oss?
Kontakt oss på fletta.magasin@gmail.com. 

Sjekk ut Facebook-eventet: https://www.facebook.com/events/159378554792406/

Earlier Event: January 20
OBOS VISNINGSHELG
Later Event: February 11
HILDE BLIR YOGALÆRER